Kocaeli

Petek Temizliği Nasıl Yapılır

Petek Temizliği Nasıl Yapılır

Kocaeli Kombi Servisi uzman kadrosu ve profesyonel ekipmanlarıyla petek temizliği işlemini sizin için zahmet olmaktan çıkarır. Petek temizleme işlemi kombiden ve makineyle olmak üzere iki türlü yapılır. Kombiden, petek temizliği yapmak için öncelikle kombi ve kombiye giren su vanalarıyla birlikte radyatörlerin giriş ve çıkış vanaları kapatılır. Sadece temizlenecek peteğin giriş ve çıkış vanaları açık bırakılır. Daha sonra petek, tuvalet ya da banyo giderine hortumla bağlanır. Kombiden su boşaltılarak peteğin içinde bulunan kirli su giderlerden dışarı aktarılır. Kirli suyun tamamen petekten gittiğine emin olunduktan sonra petek temizleme sıvısı kombiye boşaltılır. Kombinin çalışmasıyla birlikte sıvının peteğin her noktasına ulaşması sağlanır. Son olarak giderlerdeki pis su dışarı alınır ve kombi çalışır hale getirilir.

Petek Temizleme makinesi ile yapılan işlem için ise ilk olarak yapılması gereken suyun dolaşımını engellemek için peteklerin akım anahtarının kapatılmasıdır. Petek temizleme cihazının bir hortumu peteğin giriş vanasına bağlanırken diğer ucu da makineye bağlanır. Çıkış vanasına bağlanan hortumun öbür ucu banyo ya da tuvalet giderlerine konarak çeşmeden makineye su verilir. Makine çalıştırılarak makinenin peteğe tazyikli su göndermesi sağlanır. Tazyikli su peteğin içine doğru ilerlerken hava akımı sebebiyle basınç oluşturarak peteğin iç yüzündeki kirleri kolay bir şekilde yüzeyden söker. Bu işlem gidere akan suyun temiz bir görüntüde olmasına kadar devam eder. Su berrak bir görünümde olduğunda işlem tamamlanır. Petek Temizleme ilacı peteğin ısıtma sistemine gönderilir. Petek temizliğinde kimyasal ilacın kullanılmasının nedeni kombinin eşanjöründe kireçlenmeyi engelleyerek daha az doğalgaz harcamasını sağlamaktır. Aynı zamanda peteklerin korozyon direnci de bu kimyasal ile arttırılır.

PETEK TEMİZLEME FİYATLANDIRMA

Petek temizleme fiyatlandırma için değişen bazı kriterler bulunur. Petek sayısı, petek boy ve derinlik ölçüleri, peteğin alüminyum, panel veya döküm olması petek temizleme fiyatlarını etkileyen faktörlerdir. Kocaeli Kombi Servisi kaliteli ve profesyonel hizmeti en uygun fiyatlarla size sunar. Bütçenizi sarsmadan yapılan hizmet, kombinizi ve peteklerinizi uzun yıllar güvenle kullanmanıza ve faturalarınızdan tasarruf etmenize de katkı sağlar. Kocaeli Kombi Servis aracılığıyla yapılan tüm işlemleriniz faturalandırılır. Petek temizliğinde profesyonel desteği en makul fiyatlarla almak için bizimle iletişime geçiniz.

Hizmet verdiğimiz kombi Markaları

[table “2” not found /]

Doğalgaz Sobası Yetkili Servisi

[table “1” not found /]

Kutup Isıtma Sistemleri kurulduğu günden beri kaliteli, hızlı ve güvenilir hizmet vermeyi ilke edinmiştir. 

Bünyesindeki 10 u aşkın yetkili servisliğiyle siz değerli müşterilerine hizmet vermeye devam etmektedir.

Gelişen teknolojiyi takip ederek hizmet kalitesini her geçen gün arttırmak, hizmet verdiği bölgedeki lider konumunu korumaktır.

Petek Temizliği Nasıl Yapılır

Kutup Isıtma Sistemleri olarak Kocaeli’ de hizmet verdiğimiz ilçe ve mahalleler;

Kutup Isıtma Sistemleri .

[table “9” not found /]
[table “6” not found /]
[table “11” not found /]
[table “5” not found /]
[table “4” not found /]
[table “3” not found /]
webman

Yeni Yazılar

İzmit Bosch Kombi Servisi

İzmit Bosch Kombi Servisi Favori listenize eklendiFavori listenizden çıkarıldı 0 Kartepe Bosch Servisi Telefon Et…

1 yıl Önce

Gölcük Bosch Kombi Servisi

Gölcük Bosch Kombi Servisi Favori listenize eklendiFavori listenizden çıkarıldı 0 Başiskele Bosch Servisi webman 28…

1 yıl Önce

Kocaeli Bosch Kombi Servisi

Kocaeli Bosch Kombi Servisi Favori listenize eklendiFavori listenizden çıkarıldı 0 Teklif 2 hafta önce İzmit…

1 yıl Önce

Başiskele Bosch Kombi Servisi

Başiskele Bosch Kombi Servisi Favori listenize eklendiFavori listenizden çıkarıldı 0 Derince Bosch Servisi (Kopya) Telefon…

1 yıl Önce

Kartepe Bosch Kombi Servisi

Kartepe Bosch Kombi Servisi   Körfez Bosch Servisi (Kopya) 23 saat önce değerlendirme yok  …

1 yıl Önce

Körfez Bosch Kombi Servisi

Körfez Bosch Kombi Servisi Favori listenize eklendiFavori listenizden çıkarıldı 0 Kocaeli Bosch Servisi ★★★★★ Telefon…

1 yıl Önce